Page ID : 6659

Butiksindretning

Vi er specialister inden for fremstilling af butiksinventar og butiksindretning og tilbyder flere forskellige løsninger. Ønsker du at indrette din butik med materialer af høj kvalitet, så kontakt Sourzing.

Bag Sourzing.com sidder et hold af dedikerede, erfarne og kompetente medarbejdere, som – via stor know-how og branchekendskab – står klar til at hjælpe dig med din indretning af butik.

Vi kan blandt andet levere følgende specialdesignede butiksinventar:

  • Borddisk
  • Butikshylder
  • Borddisplays
  • Specialinventar
  • Løsninger til specifikke kampagner
  • Retailkoncepter, fx shop-in-shop løsninger

Sourzing er specialister i at fremstille skræddersyede løsninger. Også når det kommer til indretning af butik. Kombinér det med god service og top kvalitet og du er godt på vej til at redesigne din butik uanset butikkens størrelse.

Sparring og rådgivning om butiksindretning

At købe inventar til butik kan være en stor mundfuld og derfor hjælper vi gerne med rådgivning vedrørende butiksindretning m.m. Sourzing samler processerne for dig og følger opgaven helt til dørs.

Sourzing er din sparringspartner hele vejen fra indledende kontakt og til du begynder at sætte varer på hylderne.

Skræddersyet indretning af butik

Vi sætter en ære i at levere butiksinventar og butiksindretning, som passer præcis til din butik. Du kan derfor glæde dig til at modtage en skræddersyet løsning.

Har du spørgsmål om butiksindretning af netop din butik, så kontakt Sourzing.com allerede i dag. Ring på telefonnummer 53737700 eller skriv på info@sourzing.com.

Find inspiration til POS her

Find POS her