Page ID : 7184

Emballagedesign

Med Sourzing har du mulighed for at få fremstillet dit unikke emballagedesign. Og det uanset hvilken branche din virksomhed befinder sig i. Sourzing leverer emballageløsninger til en bred vifte af virksomheder og vi får altid din emballage til at fremstå lækkert og top professionelt.

Lad os specialdesigne og stå for fremstilling af emballage som:

Når du vælger sourzing som emballagepartner, sikrer du at emballagen får et professionelt udtryk i dit design og du får professionel vejledning og behandling i alle aspekter af processen.

Stort udvalg af råvarer til emballage

Sourzing er velbevandret i arbejdet med en lang række materialer og råvarer i forbindelse med fremstilling og design af emballage.

Det gælder eksempelvis:

Vælger du os til fremstilling og design af din emballage får du altså masser af muligheder for at få netop det emballagedesign, som du ønsker til det givne projekt.

Masser af kreativitet i emballagedesign

Den kreative del af processen kan du selv tage del i, hvis du ønsker det, men du kan også trygt overlade det til vores kompetente og kreative fagfolk, som via stor erfaring og innovativ tilgang til opgaveløsningen får din emballage til at ose af kvalitet.

Sourzing er det foretrukne valg i mange brancher

Er du i tvivl om, vi kan løfte opgaven, så kan vi berolige med, at vi servicere en lang række af virksomheder på tværs af adskillige brancher, heriblandt.

Vores emballagedesign finder du for eksempel i disse brancher:

Sourzing.com - Emballagedesign til smykker  Sourzing.com - Design af emballage til ure  Sourzing.com - Emballage design af muleposer

Med vores store erfaring i både produktion og design af emballage har vi et godt udgangspunkt for at vejlede og guide dig, ligesom vi naturligvis tager dine ønsker med i designfasen. Resultatet bliver emballageprodukter nøje udarbejdet baseret på branche, råvarer og brug og det giver indpakning, som – både form- og kvalitetsmæssigt – er optimal for netop din virksomhed.

Finish er vigtig for præsentation og design af emballage

Den lækre og gennemførte indpakning giver en god oplevelse fra starten og her er vores design af emballage bestemt ingen undtagelse. Helhedsindtrykket giver emballagen det ekstra pift og den sidste finish findes i sløjfer, bånd, farvenuancerne eller det eksklusive tryk på æskerne.

At modtage en gaveæske, som understøtter produktet indeni æsken er noget mange værdsætter. Chokolade er altid lidt mere indbydende i en flot æske eksempelvis. Det samme gælder også for parfumeæsker.

Butiksemballage der holder

Et eksklusivt emballagedesign skader ikke, og med vores mangeårige erfaring har vi et godt kendskab til, hvad der skaber blikfang i de respektive brancher. Det gælder såvel æsker som poser. Her er nogle af dine valgmuligheder f.eks. papirsposer, bæreposer og muleposer.

For butiksemballage som den klassiske bærepose er holdbarheden såvel som udseendet vigtigt. Kan du give en pose med som ikke går i stykker og som samtidig giver et visuelt overlegent indtryk, så husker kunden det. Om ikke andet så i underbevidstheden. Den slags lagres og det understreger kun vigtigheden af professionelt emballagedesign.

Skalérbar emballageløsning

Posers udseende kan naturligvis skaleres alt efter formålet. Sourzing kan levere alt fra den neutrale papirspose til den farverige og visuelt fantastiske bærepose. Og selvfølgelig både med og uden hank.

Som nævnt tidligere, når det gælder emballagedesign så har vi detaljen, men så sandelig også helheden for øje. Derfor sørger vi for at både det praktiske – i form af håndtag og hank på poser – og det visuelle indtryk tilgodeses.

Sourzing giver dig funktionelt og specialdesignet emballage med skræddersyet visuelt udtryk. Kontakt os i dag på 53737700 eller info@sourzing.com og lad os sammen udarbejde det emballagedesign, du ønsker.

Find inspiration til din emballage

Find din emballage her