Page ID : 8090

Emballageløsninger til alle brancher

Produkter af god kvalitet fortjener en emballageløsning, der lever op til samme høje standard. Selv om emballage af mange blot opfattes som værende en ligegyldig, men nødvendig indpakning, så har emballagen stor effekt på, hvordan dit produkt præsenteres for dine kunder.

Hos Sourzing er vi specialister i at lave specialdesignede emballageløsninger til B2B kunder i alle brancher. Uanset hvilket produkt, du vil sælge, kan vi fremstille en passende emballage. Og det endda til en rigtig attraktiv pris.
Vi hjælper dig trygt gennem hele processen og er altid klar med nye og kreative idéer, så du opnår det optimale resultat.

Emballageløsninger er en vigtig del af dit brand

De rigtige emballage løsninger løser adskillige opgaver på en og samme tid. Emballagen beskytter din vare, gør den nemmere at pakke og transportere og endelig er emballagen med til at gøre kundens valg nemmere. Flot designet emballage, der passer til din virksomheds grafiske profil, gør det mere indbydende for forbrugerne at tage netop din vare ned fra hylden.

Er du i tvivl om, hvordan din emballageløsning skal designes, så spørg os endelig til råds. Hos Sourzing har vi nemlig stor erfaring med at designe og tilpasse emballage til en lang række forskellige produkter. Vi hjælper med sparring og gode forslag, der gør det nemmere for dig at finde den emballage, der passer til din målgruppe.

Vi tilbyder professionelle løsninger til mange brancher. Vi laver emballage til alt fra ure og vinflasker til cigarer og chokolade. Vi arbejder med mange forskellige materialer og kan finde en løsning på en hvilken som helst udfordring.
Vi laver blandt andet glasemballage, trææsker, små stofposer, paprør, metalæsker, nylontasker, blisteremballage, emballage i vakuumformet eller sprøjtestøbt plast og en række andre produkter. Uanset hvilken type emballage, du ønsker, kan den naturligvis fremstilles med logo og firmaoplysninger.

Specialdesignede løsninger til den rigtige pris

Alle produkter er forskellige, og derfor har vi valgt at specialisere os i specialdesignede emballageløsninger.  Men det faktum, at vores emballage er tilpasset det enkelte produkt, betyder ikke at prisen bliver højere. Faktisk tilbyder vi emballage af høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi er altid klar til at give et tilbud på den emballageløsning, du har brug for.

Her slipper du for at gå på kompromis. Vi tilpasser nemlig vore produkter, så de passer perfekt til din forretning og dit brand. På den måde kan vi i fællesskab finde den optimale emballage løsning til dit produkt.