Page ID : 8093

Foldeæsker

Når butikken er fuld af kunder og køen ved kassen er flere meter lang, så kan gaveindpakning være noget af en tidsrøver. Men med smarte foldeæsker kan man spare adskillige minutter på hver eneste pakke – og bruger man lidt tid og energi på designet af foldeæskerne, kan det ovenikøbet blive en flot og æstetisk løsning, som også kunderne vil sætte pris på.

Sourzing leverer allerede foldeæsker til flere store butikskæder, og vi er altid parate til at hjælpe en ny butik i gang med denne smarte og hurtige måde at håndtere gaveindpakningen på. Fordelene ved at bruge foldeæsker i det daglige er mange, og der er gode muligheder for at lave helt unikke æsker. Man kan selv bestemme farver, design, størrelse og kvalitet, så de færdige æsker passer perfekt til forretningens grafiske profil.

Design foldeæsker til din forretning

Når du skal have nye æsker til indpakning, så er der et utal af valgmuligheder. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig til at træffe de bedste valg for din forretning. Vi har stor erfaring med produktion af foldeæsker til detailhandlen, og vi deler gerne ud af vores viden om, hvad der virker bedst i de forskellige brancher.

En foldeæske kan designes præcis, som du ønsker det, og kan naturligvis også leveres med tryk og logo. Måske har du allerede en idé til, hvordan dine æsker skal se ud, ellers hjælper vi dig godt på vej. Og den gode service stopper ikke der. Vi følger processen fra start til slut, så du er sikret den bedste hjælp, vejledning og kvalitetskontrol lige fra idéudviklingen til leveringen.

Foldeæsker til detailhandlen hitter op til jul

Til daglig er foldeæsker populære i blandt andet tøjbutikker. Men op til jul er populariteten for alvor til at få øje på. Her er der virkelig tid at spare i forhold til den almindelige gaveindpakning med papir og tape, og de færdige pakker er mindst lige så flotte, når der anvendes specialdesignede æsker af god kvalitet.

Og det er ikke kun for medarbejderne, julen bliver lidt sjovere. Æskerne gør også livet lettere for kunderne. Alle ved, hvor svært det kan være at finde rundt i 17 pakker uden navn, når man kommer hjem efter en lang dag med julegaveindkøb. Men når der bruges foldeæsker kan kunden selv vælge, om varen skal pakkes ind med det samme eller senere – de får blot en foldeæske med i posen, og så er det nemt at klare det sidste selv.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her