Page ID : 6649

Gaveæsker

Du kender det selv. Når du modtager en gave, så er det altid lidt ekstra lækkert når gaveæsken er gennemført og i god kvalitet. Hos Sourzing tilbyder vi alt i gaveæsker engros, naturligvis i absolut topkvalitet.

Mange typer gaveæsker – Sourzing kan levere det hele

Netop produktion af gaveæsker er noget Sourzing har stor erfaring med. Vi har gennem årene oparbejdet stor erfaring med fremstilling af en lang række forskellige gaveæsker:

Ovenstående er eksempler på tidligere leverede gaveæsker, og det giver dig en idé om vores spændvidde. Alle gaveæsker kan leveres med unikt tryk, print og/eller logo og i forskellige materialer, herunder træ og pap.

Gaveæske emballage varierer fra branche til branche

Samtidig er vi fuldt ud klar over, at hver branche og hver virksomhed stiller krav til udformning og udseende.

Vi er altid klar på at tage en udfordring op og vores hold af engagerede og kreative mennesker vil med stor iver og professionalisme arbejde med at fremstille præcis den gaveæske, du ønsker.

Emballage gaveæsker fra Sourzing benyttes i mange forskellige brancher. Blandt andet leverer vi til:

Smykkeæsker fra Sourzing – Når det skal være helt perfekt

Vi er ærekære omkring det færdige produkt vi leverer, dette gælder ikke mindst vores smykkeæsker. Vi er fuldt ud bevidste om vigtigheden af at indholdet i en smykkeæske præsenteres med blik for den kærlighed og skønhed der omgiver det. Vi vil med stolthed levere jeres smykkeæsker.

Få professionel sparring vedrørende din gaveæske

Vi ved at hver branche gør det på sin måde, og det stiller krav til din samarbejdspartner. Med vores ekspertise og know-how kan vi levere en rentabel og hurtig proces fra idé til levering af gaveæske emballage.

Vores erfaring giver dig en fantastisk mulighed for sparring i forhold til din emballageidé, så kontakt os gerne på enten 53737700 eller på info@sourzing.com og få en snak om dine ønsker, og hvad vi kan levere af gaveæsker med tryk – og uden.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt her