Page ID : 6661

Glasmontre

En glasmontre er perfekt til at skabe opmærksomhed. Kunden kan på samme tid se, men ikke røre produktet. Det vækker nysgerrigheden.

Hos Sourzing finder du både glasmontrer og vitriner i både glas og plexiglas. Begge er særdeles velegnede til at pirre nysgerrigheden og præsenterer dit produkt fantastisk.

Stilren glasmontre og udstillingsmontre

En glasmontre eller udstillingsmontre sikrer værdifulde genstande som smykker og ure eller endda museumsgenstande.

Præsentér genstande på bedste vis ved at tilføje specialbelysning og interiør til at understøtte din udstillingsmontre.

Flere glasmontre skaber virkelig et fokusområde i din butik. At showcase produkter på denne måde er effektivt, og de er med til at fremhæve din forretnings stil og udtryk.

Pladsoptimerede glasmontre til væg

En glasmontre til væg er pladsbesparende, da du kan præsentere flere produkter på relativt lidt plads. Display vitriner med flere hylder og niveauer giver masser af muligheder. Du skal blot klarlægge dine behov. Så bygger vi din montre i glas eller plexiglas med udgangspunkt i dine ønsker og anvisninger.

Sourzing leverer moderne, smarte og pladsoptimerede glasmontrer og vi tager gerne en dialog med dig om dine behov og ønsker til udstillingsmontrer til din forretning.

Høj kvalitet i glas og plexiglas – og rigtig god service

Bestiller du en glasmontre fra sourzing.com får du et produkt i høj kvalitet og vores gode service følger dig fra den indledende dialog til du tager produktet i brug.

Har du spørgsmål vedrørende glasmontre, udstillingsmontre eller vitriner, så kontakt os allerede i dag på info@sourzing.com eller telefonnummer 53737700.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt her