Page ID : 6641

Hvorfor bruge os?

Sourzing.com er totalleverandør indenfor emballager og butiksinventar, displays og shop-in-shop koncepter. Vi leverer høj kvalitet til attraktive priser gennem vores faste samarbejdspartnere med leverandører i Asien.

Vi tilbyder en full-service værdikæde, som garanterer, at alle parametre tages i betragtning i forbindelse med udvikling, indkøb og produktion af POS-materialer og produktemballager.

Container Vessel

 

Udover hovedkontoret i Danmark, har vi kontorer i Hamborg, Hong Kong, Kina og Singapore. Vi har medarbejdere placeret direkte i Kina, hvor størstedelen af vores produktion foregår. Dette sikrer, at vi er i stand til at kommunikere effektivt med producenterne. Vores medarbejdere overvåger produktionsfaciliteter, produktion, pakning, lagerfaciliteter, logistikprocesser etc. Det er din garanti for en ordentlig kvalitet.
Vil du styrke din branding og gøre et godt indtryk på dine kunder med det bedste indenfor POS-materialer såsom lækre displays, vitriner og skræddersyede shop in shop løsninger? Eller søger du de bedste emballageløsninger, så dine produkter tager sig indbydende ud? Det kunne eksempelvis være i form af æsker, gaveæsker, papirsposer, gavebånd eller anden kreativ indpakning?
Takket være vores mangeårige erfaring med fremstilling i Asien ved vi, hvor vi kan finde den bedste producent.
Dette sikrer høj kvalitet, stor fleksibilitet og lave omkostninger, hvilket kommer dig til gode.

Så hvorfor bør du kontakte sourzing.com?
1. One-stop-shopping af dine emballage- og/eller POS løsninger
2. Fuldt dækkende konceptudvikling inden for emballage og POS løsninger
3. Omfattende producentdatabase hvilket muliggør et bredt materialevalg og ubegrænset produktionskapacitet
4. Stærk kvalitetsstyring
5. Vi køber ikke produkter og handler ikke via mellemhandlere – vi producerer direkte hos virksomheden
6. Konkurrencedygtige priser
7. Egne medarbejdere på vores Asien-kontorer sikrer lokal tilstedeværelse under hele forløbet

Vi kan lede dig hele vejen fra den første idé til leveringen af dine produkter på dit lager. Fra det første udkast til det endeligt udviklede produkt – vi leverer ‘one-stop-shopping’ til dig.