Page ID : 6651

Indpakning og gavepapir engros

Gavepapir engros er din mulighed for, at din butik vækker opsigt hos kunderne. Derfor leverer Sourzing naturligvis også indpakningspapir til forretninger.

Kunder vil ofte gerne have varer, som skal gives i gave, pakket ind, og derfor er gavepapir en kærkommen mulighed for at brande sig lidt utraditionelt. Flot indpakning huskes!

Gavepapir engros – praktisk og pænt

Butiksemballage som gaveindpakningspapir skal være æstetisk flot såvel som praktisk. Det vil sige at det skal være pænt og samtidig nemt for dine medarbejdere at have med at gøre, så de hurtigt og effektivt kan pakke en vare ind, så den fremstår som en smuk gave.

Enkle virkemidler kan have en stor effekt og vi tilbyder indpakning som:

  • Farvestrålende gavepapir
  • Store og små foldbare æsker
  • Smukke papirsposer
  • Elegante gaveposer
  • Silkepapir
  • Silkebånd
  • Gavebånd

Alt sammen til gode engros priser.

Gavepapir og indpakning fra Sourzing er både praktisk og kvalitet kombineret med godt design. I designfasen udsættes din gode idé til indpakning for vores kreative hoveder, og vi kommer i samarbejde med dig frem til resultatet.

Coated papir som indpakningspapir

Ønsker du, at vi frembringer idéerne til dit gavepapir, så kan vi naturligvis også klare denne opgave, og uanset om det drejer sig om almindeligt gavepapir silkepapir, om papiret skal have en speciel coating eller noget helt fjerde, så slipper vi dig ikke, før du er tilfreds med resultatet og vi er enige om leveringen af dit gavepapir engros.

Sourzing kan levere mange forskellige slags indpakningspapir inklusive gavepapir, silkepapir og både mat og coated papir. Coated papir er papir, som har fået en finish, eksempelvis en glossy, skinnende overflade.

Papiret leveres i ruller, så du nemt kan afrive den ønskede længde og minimerer papirspild.

Tag en snak med vores kompetente medarbejdere ved at ringe på 53737700 om din butiksemballage og gaveindpakning, og vælg så den du ønsker. Fremstillingen af din nye indpakning klarer vi, og du vil snart have flot gavepapir købt engros, som vil brande din virksomhed på fantastisk vis.

Inspiration til din indpakning?

Find den her