Page ID : 8097

Konfektureæsker

Er du på udkig efter nogle flotte konfektureæsker til din virksomheds produkt? Konfekture stormer frem på det danske slikmarked. Flere og flere vælger vingummibamser og billig chokolade fra, og i stedet bliver der stillet lakrids af høj kvalitet og fyldt chokolade frem på bordet. Slik af god kvalitet er blevet populært som aldrig før.

Men det er ikke kun konfekturens kvalitet, der har betydning. Emballagen er også afgørende for, hvilke produkter kunderne plukker ned fra butikshylderne. Hvor man før i tiden gemte æsker og dåser væk og placerede chokolader og lakrids på nydelige fade, så bliver konfekturen i dag serveret direkte i den originale emballage.
Det skyldes selvfølgelig, at producenterne er begyndt at lægge flere kræfter i at finde passende emballage til deres produkter, så konfekture emballagen nu er af så æstetisk, at man sagtens kan være bekendt at have æskerne og dåserne stående fremme – også når der er gæster på besøg.

Læs om vores gode samarbejde med de to eksklusive chokolade -og lakridsproducenter PR Chokolade og LAKRIDSERIET, hvor sourcing.com har leveret gaveæsker, emballage og display til præsentation.

Vælg de rigtige konfektureæsker

Der er ingen tvivl om, at de rigtige konfekture æsker kan gøre en afgørende forskel for salget. Og det gælder uanset om din virksomhed henvender sig til privatkunder eller erhvervskunder. God chokolade kan man få rigtig mange steder, men god chokolade i smukke æsker er der lidt længere imellem.

Vælg æsker, hvor lagene kan forskydes, så man kan overskue hele æskens indhold på en gang, eller vælg en æske, som adskiller sig så meget fra konkurrenternes emballagevalg, at det bliver lettere for folk at huske netop dit brand. Mulighederne er uendelige, og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning.

Hos Sourzing får du kvalificeret sparring og vejledning, når der skal designes konfekture emballage. Vi leverer allerede emballage til flere anerkendte konfektureproducenter, og vi er altid klar til at tage en ny udfordring op.

For os er det vigtigt at levere emballage af højeste kvalitet og gerne med kreative løsninger, der gør dine produkter endnu mere spændende for dine kunder.

Konfekture emballage til gode priser

Uanset hvilken slags konfekture, du producerer i din virksomhed, kan Sourzing hjælpe dig godt på vej mod bedre, flottere og mere fleksibel emballage, der gør dine produkter endnu mere eftertragtede blandt dine kunder.

Vores mål er at lave eksklusiv og smukt designet konfektureemballage, der kan tåle at blive vist frem for både gæster og forretningsforbindelser. Vi lægger stor vægt på kvalitet og kreative løsninger, men vi gør bestemt også en indsats for at holde prisen på et fornuftigt niveau. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, når det gælder flotte konfektureæsker.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her