Page ID : 8104

Kosmetikemballage

Kosmetikemballage skal leve op til en lang række krav. Først og fremmest skal det beskytte et ofte ret skrøbeligt produkt, og så skal det samtidig udstråle netop den troværdighed og eksklusivitet, kunden er på jagt efter.

Hos Sourzing tilbyder vi en lang række specialtilpassede former for emballage til kosmetik. Vi fremstiller emballage i mange forskellige materialer, og vi er altid klar til at finde netop den løsning, der passer til dit produkt og din målgruppe.

Vi producerer emballage af høj kvalitet, så kosmetikprodukterne når sikkert frem til forretningerne og fremstår indbydende, når de står på hylden. Vi hjælper gerne med gode idéer til valg af materialer og den endelige udformning, så det endelige produkt bliver præcis, som du ønsker det.

Emballage til kosmetik fra inderst til yderst

Når du handler hos os, behøver du kun en leverandør af kosmetikemballage. Vi kan nemlig hjælpe med alle former for emballage lige fra glaskrukker og metalæsker til papæsker og displays. Vi hjælper med at designe emballagen, så den lever op til alle krav, du måtte have om miljøvenlighed, praktiske forhold og holdbarhed, og vi sørger for at resultatet bliver af samme enestående kvalitet hele vejen igennem. På den måde kan du få en samlet emballageløsning, der gør din virksomheds produkter endnu mere attraktive for de potentielle kunder.

Og det er ikke kun traditionel kosmetik emballage, vi kan levere. Vi fremstiller også poser og tasker, der kan bruges til uddeling af vareprøver og goodie bags. Igen er det dig der bestemmer, præcis hvordan posen eller tasken skal se ud, så den kommer til at underbygge og udvide kendskabet til virksomhedens brand.

Kosmetikemballage til fornuftige priser

Hos Sourzing lægger vi først og fremmest vægt på at levere emballage af god kvalitet, der er designet specielt til det enkelte produkt. Vi gør en dyd ud af at være fleksible og nytænkende, men det går ikke ud over prisen. Tværtimod.
Især ved større ordrer har vi mulighed for at tilbyde specialdesignede løsninger på emballage til alle former for kosmetik til ganske overkommelige priser.

Når du handler ved os, får du rigtig meget kvalitet for pengene, og samtidig får du al den sparring, du kan ønske dig. Vi deler gerne ud af vores erfaring med valg af kosmetikemballage og branding af produkter, så uanset hvilken type kosmetik eller hudplejeprodukter, du skal have pakket ind, så kan vi finde en løsning, der matcher dine behov.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her