Page ID : 6683

Logistik

Når produktionen er afsluttet og godkendt til afskibning har vi inden da aftalt hvordan og hvorledes afskibning og levering skal foregå.

Logistik er en vigtig proces når vi sourcer løsninger i Fjernøsten og også her har vores medarbejdere stor erfaring. Flere medarbejdere har uddannelse indenfor for shipping og logistik og de ressourcer kommer dig som kunde tilgode.

Vores fokus når det handler om logistik er at du som kunde oplever hele processen som problemfri og nemt. Vi skal sikre at dine varer kommer billigt, sikkert og problemfrit hjem til dit lager – selvfølgelig til den rigtige tid.

Sourzing.com er en ’One-Stop-Shopping’ når det kommer til logistik opgaver som vi sammen med vores leverandører løser for dig.

Vi kan tilbyde alle former for transporter, men tilbyder også lager og opbevaring af dine produkter i Asien. Herfra kan vi, om nødvendigt, tilbyde distribution verden over til forskellige destinationer. Dette kan sikre at du ikke nødvendigvis behøver at transportere dine varer til Danmark hvis de f.eks. skal bruges i Japan eller USA. Dette sparer eventuelle transportskader da vi afskiber direkte fra produktionssted og til anvendelsessted, det er økonomisk fordelagtigt og skåner samtidig miljøet for unødvendige transporter.

Vi kan levere dine produkter pakket pænt på paller eller leveret i direkte containere – alt sammen afhængigt af hvordan du som kunder ønsker din løsning leveret.

Lad os tale sammen om hvordan vi kan strikke din logistikløsning sammen så vi sikrer at det er nemt og bekvemt for dig som kunde, når du bestiller varer hos sourzing.com.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her