Page ID : 7984

Trækasser og æsker i træ

Hos Sourzing tilbyder vi totalløsninger inden for design og fremstilling af eksklusive indpakningsløsninger, der matcher dine specifikke ønsker og behov.

Trækasser til vin og eksklusive produkter

Vi har mange års erfaring som leverandør af eksklusive æsker i træ og trækasser til vin, whisky, cognac og eksklusive designerure.

Vores ekspertise og kreativitet giver dig de bedste rammer og muligheder for at få dine produkter til at fremstå eksklusive og kostbare.

Hos Sourzing leverer vi ikke blot et standardprodukt, men tilbyder professionelt samarbejde lige fra designfasen til endelig produktion. Det er din sikkerhed for kvalitet og ordentlige løsninger.

Trækasser til vin og æsker i træ

Æsker i træ efter dine ønsker og behov

Specialfremstillet æsker i træ, kan fremstilles i mange forskellige former og i mange forskellige træsorter og træmaterialer. Enten i naturtræ eller lakeret i forskellige farver. Påtrykt, stemplet og indbrændt logo og grafiske løsninger giver en mængde fine muligheder for at få fremstillet specielle løsninger, som skiller sig ud.

Vi har ingen standardprodukter på lager, men derimod fremstiller vi alt specielt til dine ønsker og behov. Du har dermed de bedste muligheder for at opnå lige præcist det udtryk og design, som du ønsker for dine æsker i træ.

Vores kompetente medarbejdere hjælper og vejledere dig hele vejen fra design til den endelige fremstilling af dine trææsker.

Hvilken finish ønsker du til dine æsker eller trækasser?

Finishen har mange “ansigter”, men kan være følgende:

  • Med påtrykt eller præget logo på inder- eller yderside
  • Med skinnende eller blank lakfinish
  • Med klarlak for at bibeholde den naturlige finish
  • Med overtræk af læder eller PVC (kunstlæder)
  • Med forskellige lukkemekanismer
  • Med inderside i læder, EVA, ruskind etc.

Emballage af træ er primært dyre løsninger, og anvendes som oftest til luksus-emballageløsninger. Sourzing.com får bl.a. fremstillet trææsker til smykker, armbåndsure og til salg af luksusfødevarer.

Benyt formularen til venstre til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dine æsker i træ eller trækasser.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her