Page ID : 6639

Om os

Sourzing.com - emballage leverandør

Emballage leverandør

Bag Sourzing.com sidder et team af engagerede medarbejdere, der brænder for at lave spændende emballager og POS løsninger, som for eksempel salgsdisplays, butiksinventar, glasmontre og shop in shop løsninger til vores kunder.

Vi har solid erfaring med skræddersyede specialløsninger og med vores mangeårige know how og erfaring kan vi yde en professionel service til dig og din virksomhed. Vi vil være din emballage leverandør.

7 gode grunde til at vælge Sourzing.com som emballage leverandør

Vi vil gerne give dig nogle gode grunde til at vælge os som din leverandør af emballage. Her er et udpluk af hvad du får hos os:

  • Optimerede inventarløsninger, der fremmer salg i butikken
  • Kreative emballageprodukter
  • Skræddersyede specialløsninger til den bedste pris
  • One stop shopping – du kan få hele processen hos os
  • Høj kvalitet
  • Faglige specialister
  • Engagement og god service fra start til slut

Hos Sourzing.com gør vi os umage for at levere det bedste produkt til dig. Vi er fleksible og kan tilpasse vores produkter til dine individuelle krav og behov. Vi sørger for komme godt fra start og få afklaret din virksomheds ønsker, inden vi går i gang, så vi opnår en godt resultat uden en masse “humpler på vejen”.

Din professionelle samarbejdspartner

Sourzing.com er din professionelle samarbejds- og sparringspartner med stor viden omkring instore-løsninger, shop in shops, displays og emballageprodukter, kombineret med et par kreative øjne og en fremadrettet tankegang.

Vi har mange års erfaring med produktions- og indkøbsprocesser og ved hvordan vi finder effektive løsninger til dig. Vi er med lige fra den første idé opstår, over produktion og til den afsluttende logistik omkring at få det færdige produkt hjem.

Det er nemlig en vigtig parameter for os hos Sourzing.com, at kunne levere den service og kvalitet, du som kunde forventer.

Direkte til stede ved produktionen

Udover hovedkontoret i Danmark, har vi kontorer i Hamborg, Hong Kong, Kina og Singapore. Vi har medarbejdere placeret direkte i Kina, hvor størstedelen af vores produktion foregår. Dette sikrer, at vi er i stand til at kommunikere effektivt med producenterne. Vores medarbejdere overvåger produktionsfaciliteter, produktion, pakning, lagerfaciliteter, logistikprocesser etc. Det er din garanti for en ordentlig kvalitet.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig og din virksomhed om nye spændende emballage- og inventarløsninger. Vi vil gøre vores til at du bliver tilfreds med os som din foretrukne emballage leverandør. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her