Page ID : 7792

Kunde
 Bering Time
Services:

Service 1, Service 2

Projekt URL
  Besøg online
Lad Sourzing se nærmere på dine behov

Bering Time

BERING et af de hurtigst voksende ur brands i Europa. Sourzing.com har været med som sparringspartner og leverandør af smykkeæsker til ure og shop in shop løsninger siden BERING startede ud i 2010. Fra at levere de første gaveæsker og  smykkeæsker i den spæde start, er Sourzing.com i dag blevet en one-stop-shopping partner for BERING, hvor vi i dag både på emballagedelen og POS-delen servicerer BERING i hele processen fra at udvikle og producere til at varetage logistik og lageropgaver i Asien.

 

Samarbejdet med Sourzing.com kom i stand, da vi ikke bare ledte efter en leverandør, men også søgte en sparringspartner, som kunne være med ind over idéudvikling og især materialevalg til vores emballage, som skulle udtrykke noget helt unikt og dermed ikke kunne være en standardvare. Samarbejdet med Sourzing.com har til fulde levet op til vores forventninger og de er i dag totalleverandør for os på både emballage og vores shop in shop løsninger, som vitriner og displays”, udtaler Direktør Lars Skjønnemann fra Bering.

 

Et tæt samarbejde om unik og specialdesignet ure -og smykkeæsker

Når man skal starte et helt nyt brand op, er der meget, der skal tages stilling til med hensyn til profil, udtryk og andre marketingrelaterede elementer. Hvordan designer man en emballage, der afspejler virksomhedens ’Inspired by the artic’ koncept og som skiller sig ud fra mængden? Det spørgsmål stillede BERING sig selv og i tæt samarbejde med Sourzing.com udviklede de deres helt egen ure- og smykkeemballage.

 

Det var vigtig for os at finde en leverandør, som kan sætte sig ind i vores unikke koncept og som ikke bare leverer en standardløsning. Med Sourzing.com har vi fået skræddersyet vores emballage lige efter vores ønsker. ” siger Lars Skjønnemann

 

Hos Sourzing.com specialfremstillede vi glasemballage til Bering i frosted glas, som afspejler rå natur kombineret med elegance. Som et stykke af det frosne arktiske hav. Derudover har Sourzing.com specialudviklet emballagelåg til de frostede glas, som gør det muligt at stable glassene og at eksponere urene f.eks. i vinduet.

 

Sourzing.com er gode til at tænke ud af boksen, når det kommer til emballageløsninger og de imødekommer til fulde de specielle krav, vi har til emballagen”, forklarer Lars Skjønnemann  

 

Sourzing.com er med hele vejen fra idé over produktion og logistik.

 

Med Sourzing.com er projektet i trygge hænder. De forstår vigtigheden af kvalitetskontrollen og kan styre hele produktionsprocessen. Det giver os mere tid til andre projekter og optimerer hele processen”, fortæller Lars Skjønnemann.

 

Sourzing.com producerer i dag mange slags emballager til BERING, f.eks. papirsposer, organzaposer, silkebånd og forskellige gaveæsker som alt sammen er tilpasset BERING’s koncept og forskellige salgskanaler om det er til Duty Free retail shops eller til den lokale retailkæde.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her