Page ID : 7791

Kunde
 Bering Time
Dato
 xx.xx.2014
Services:

Service 1, Service 2

Projekt URL
  Besøg online
Lad Sourzing se nærmere på dine behov

Bering Time

BERING er et anerkendt urmærke, som har vundet stor indpas i bl.a. Europa over de seneste år og som fortsat vokser. Siden begyndelsen i 2010 har Sourzing.com været med som leverandør for BERING.  I starten leverede Sourzing.com de første gaveæsker til ure og samarbejdet har udviklet sig til at Sourzing.com i dag både leverer alt emballage og alt POS-materiale så som vitriner, forskellige former for displays, shop-in-shops, LED lys, glasdiske osv. til BERING. Sourzing.com servicerer BERING i hele processen fra idéudvikling over produktion til logistik omkring lager i Asien. Dermed er Sourzing.com one-stop-shopping-partner for Bering.

Sourzing.com er vores faste leverandør og sparringspartner på både emballagesiden og vores POS-materialer. Vi fandt hurtigt ud af, at vi kunne bruge Sourzing.com hele vejen rundt i processen og det giver en kæmpe fordel, at vi ikke skal shoppe rundt blandt forskellige leverandører, men kan drage fordel af den know-how som er samlet på ét sted”, udtaler Direktør Lars Skjønnemann fra Bering.

 

Et brand præsenteres på bedste vis med butiksdisplays

Det er utrolig vigtigt med en klar profil, som spiller sammen med præsentationen af varerne i butikkerne. BERING havde fra begyndelsen deres butiksdisplays klar, men da tingene begyndte at tage fart, ønskede de en totalleverandør, både på emballage- og på POS delen. En totalleverandør som kan fremstille et shop-in-shop koncept med alt inventar inklusiv, vitriner og salgsdisplay, så som butiksdisplays til ure og smykker, så BERING kan få den overbevisende produktpræsentation, der er af afgørende betydning for et godt førstehåndsindtryk af dette nye brand.

Valget faldt naturligt på Sourzing.com, da vi allerede havde et godt samarbejde omkring vores emballage. Sourzing.com forstår vores ’Inspired by the artic’ koncept og de ved, at det er vigtigt med de rigtige shop-in-shop løsninger, for at kunne præsentere BERING på allerbedste vis, ” udtaler Lars Skjønnemann.

 

BERING har i samarbejde med Sourzing.com fået udviklet et stilrent shop-in-shop koncept, der præsenterer deres ure og smykker i flotte glasmontre og vitriner oplyst af lækkert LED lys. Sourzing.com er i dag strategisk partner for BERING og hjælper med at videreudvikle deres nuværende shop-in-shop koncept, så de hele tiden er på forkant, f.eks. med nye LED lysrammer.

 

Alle former for butiksdisplays

Sourzing.com leverer alle former for displays til BERING, f.eks. borddisplays, ur displays, akryl displays, akryl ur-holdere, glasmontre, glasdiske, udendørs cube displays, LED lysrammer m.m.

Sourzing.com har været med til at udvikle og producere shop-in-shop møbler og borddisplays til vores helt nye smykkeserie. Med deres indgående kendskab og forståelse for vores brand, er de med til at optimere vores markedsføring – både visuelt og på prisen. Derfor er det naturligt for os at tage Sourzing.com med på råd”, siger Lars Skjønnemann.

 


Koordinering fra Asien

BERING sender i dag deres forskellige POS løsninger rundt i hele verdenen. Dette fra et lager i Asien som sourzing.com varetager for dem. Det kræver ressourcer at koordinere lagerføringen, men Sourzing.com hjælper med at optimere processerne så BERING kan servicere deres kunder hurtigst muligt.

Det er en kæmpe fordel at Sourzing.com varetager logistikken omkring vores lager i Asien. Det frigiver tid og kræfter i vores virksomhed, som vi er bedre til at bruge andre steder, så som produktudvikling og kundepleje”, fortæller Lars Skjønnemann. 

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her