Page ID : 7794

Kunde
 Lakridseriet
Dato
 20.08.2014
Services:

Service1, Service 2

Projekt URL
  Besøg online
Lad Sourzing se nærmere på dine behov

Case LAKRIDSERIET

I 2008 fik LAKRIDSERIETs dygtige og passionerede chokoladespecialist Liselotte idéen om at blande lakrids og chokolade sammen. Rundt omkring i verden havde andre fået den samme idé og Martin og Kim fra LAKRIDSERET samlede masser af inspiration ind til deres eget brand. I foråret 2014 lancerede de endelig deres højkvalitets lakrids blandet med andre råvarer som vingummi, chokolade og lakridspulver. LAKRIDSERIETs mål er at samle den bedste lakrids fra hele verden i en serie af luksusprodukter og lakridsen sælges i specialbutikker i Danmark.

Herunder kan du læse om, hvordan processen fra koncept til produktion af specialdesignet slik emballage forløb.

 

Sourzing.com leverer slik emballage til det nye eksklusive brand LAKRIDSERIET

 

”Sourzing.com var med fra første idé til konceptet og assisterede med idéer og input i konceptudviklingen på emballagedelen. Det var en proces med mange forskellige idéer, designs og konstruktioner på banen. Flere forskellige designs og formater på æsker og displayæsker blev drøftet og siden forkastet, inden vi kom frem til et resultat, som vi er fuldt ud tilfredse med”, udtaler Martin Brinch fra LAKRIDSERIET.

 

Sourzing.com har leveret serien af slik emballage, herunder æsker, der passer til de 11 smagsvarianter med forskellige storbynavne som f.eks. London, Valencia, Mexico City, Oslo og København, som vækker genkendelse hos forbrugeren. Valget faldt på æsker i et meget slankt og højt format i en mat minimalistisk finish med markante striber. Striberne og produktbillederne er med kraftigt præg og UV lak for at fremhæve de lækre detaljer. Desuden har emballagen logo i lækker præg med hot foil print. Alt i alt en specialdesignet slik emballage, der kendetegner LAKRIDSERIET.

 

Sourzing.com leverede til det nye brand:
• En serie af konfektureæsker i lækker kvalitet
Gaveæsker der matcher
• Iøjenfaldende display til præsentation i butikkerne

 

”Det var dejligt med en leverandør, som kendte markedet og de forskellige materialer så godt og som kunne være med i hele processen. Det har helt sikkert været tidsbesparende og lette processen, at vi kun skulle henvende os ét sted”, forklarer Martin Brinch.

 

 

Fremtiden for unikt slik emballage

Sourzing.com og LAKRIDSERIET glæder sig over det endelig resultat og ser frem til at følge LAKRIDSERIET’s succes og fremtog i markedet. Samtidig vil konceptet udvikle sig med nye varianter, æsker og spændende måder at udfordre brandet på.

 

”Vi glæder os til at udvikle konceptet og fortsætte samarbejdet med Sourzing.com som har vist sig som en yderst hjælpsom sparringpartner i hele processen omkring opbygning af brandet og den markedsføringsprofil, som vi gerne ville have”, siger Martin Brinch. 

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her