Page ID : 7790

Kunde
 OBAKU
Projekt URL
  Besøg online
Lad Sourzing se nærmere på dine behov

Case OBAKU

OBAKU Denmark, er en ur-producent i Hong Kong med danske rødder. Alle ure er designet af de anerkendte danske designere Christian Mikkelsen og Lau Liengård Ruge og bliver solgt overalt i verden. Navnet Obaku stammer fra en gren af Zen-filosofien og er en god blanding af den minimalistiske danske designtradition og den orientalske filosofi om et enkelt liv. OBAKU er en kollektion af eksklusive ure med fokus på rent og simpelt design.

Sourzing.com er OBAKUs leverandør af shop-in-shop løsninger og glasvitriner

Vi skiftede til Sourzing.com som leverandør af vores table displays på grund af pris og kvalitet. Samtidig har vi med Sourzing.com ’europæiske øjne’ på produktionen og kvaliteten”, siger Direktør Henriette Arvid fra OBAKU.

 

Samarbejde direkte i Asien

Med vores medarbejdere placeret direkte i Asian klarer vi mange af de praktiske ting sammen med OBAKU’s personale i Asien, så som ordreafvikling, kvalitetskontrol og afskibninger m.m.

For OBAKU er det godt at Sourzing.com er fysisk tilstede i Asien, da vores virksomhed er der. Det gør hele processen meget hurtigere. Dvs. alt fra bestilling, hele ordreprocessen, over kvalitetscheck til den endelige afskibning” fortæller Henriette Arvid.

 

Skræddersyede shop-in-shop løsninger

Da OBAKU skulle have en ny shop-in-shop løsning designede Lau Liengård Ruge konceptet ud fra OBAKUs signatur. Vores opgave hos Sourzing.com var at forene designet med noget der kunne produceres og færdiggøres i praksis. Med andre ord: at få det på tegnebrættet gjort til virkelighed. OBAKU havde deres klare ønsker om bestemt materialevalg og ikke mindst vigtige detaljer så som oplyst logo.

Sourzing.com tilpasser produktion til de enkelte lande, så de forskellige shop-in-shop løsninger eksempelvis forsynes med de rigtige strømkabler og transformatorer.

For os er det vigtigt, at vi får det designmæssigt, som vi gerne vil have det. Sourzing.com formår at omsætte vores ønsker til noget, der fungerer i praksis og det er vi utrolig glade for. Derudover har vi med Sourzing.com fået en partner, der har erfaring og viden med produktionen af shop-in-shop løsninger. Der er mange ting, der kan gå galt i sådan en stor produktion, især når vi skal have sendt shop-in-shops ud over hele verden, men med Sourzing.com er vi helt trygge med forløbet”, udtaler Henriette Arvid

 

Totalleverandør af POS-materialer

Sourzing.com er i dag OBAKUs totalleverandør af POS-materialer som f.eks. table displays og shop-in-shops inkl. Glasvitriner, glasdiske, og glasmontre.

Vi er glade for at have Sourzing.com som totalleverandør på alt vor POS. Om det er på de store shop-in-shop løsninger, eller de små plastikdele, som bliver brugt til at holde urene fast på de enkelte borddisplays, så er vi rigtig glade for den sparring og levering Sourzing.com giver os.”, siger Henriette Arvid

 

 

 

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her