Page ID : 6663

Salgsdisplay

Et salgsdisplay har flere funktioner. Den vigtigste er, som displaysystemer er flest: nemlig god og indbydende præsentation af et produkt. Derudover kommer eksempelvis en funktion som simpel opbevaring af samme produkt.

Sourzing har mange års erfaring med ideudvikling, produktion og levering af salgsdisplays, som alle har haft det mål at fremhæve produkter og sætte dem i centrum.

Forskel på salgsdisplays

Vi ved, hvad der kræves for at udvikle et effektivt salgsdisplay. Og vi er fuldt ud klar over at der er forskel på brancher og forretninger. Det tages naturligvis med i displaysystemets udviklingsfase.

Hos Sourzing kan du rekvirere flere forskellige typer af salgsdisplays.

Vi har eksempelvis rigtig gode erfaringer med fremstilling af displaystemer som:

  • Borddisplay
  • Gulvdisplay
  • Smykkedisplay
  • Urdisplay
  • Shop-in-shop salgsdisplay

Sourzing består af en flok af særdeles kreative og engagerede mennesker, så hvis du ikke lige ser din idé præsenteret her, så ring alligevel til os og præsenter dit ønske. Vi opfylder de fleste ønsker, som vores kunder forelægger.

Smykkedisplay – Når der skal være fokus på detaljen

Vil du være sikker på at jeres smykkedisplay viser smykkerne med den ynde og skønhed de fortjener? Et smykkedisplay skal hjælpe til at jeres kunder føler sig særlige. Vi garanterer at dette sker.

Med smykkedisplays fra os præsenteres smykkerne i deres absolut bedste lys.

Unikt salgsdisplay baseret på dine ønsker og behov

Sourzing sætter dine ønsker og behov først, og derfor er det et meget unikt produkt, du ender med at få.

Et salgsdisplay fra sourzing.com er således skræddersyet til netop din butik eller branche.

Vi leverer desuden dit salgsdisplay i flere forskellige materialer. På den måde har du masser af handlefrihed i forhold til placering og brug i din butik.

Eksempler på salgsdisplay materialer fra Sourzing er:

  • Papdisplay
  • Trædisplay
  • Glasdisplay
  • Akryldisplay

Det giver dig stor valgfrihed til at optimere din butiksindretning, så dine varer præsenteres bedst muligt.

Know-how og opfindsomhed sikrer displaysystemer i høj kvalitet

I ur- og smykkebranchen er optimal eksponering af varerne afgørende for salg, og det er blandt andet fra disse brancher, vi har erfaring. Du og dine displaysystemer er derfor i de bedste hænder, når du indgår samarbejde med sourzing.com.

Kombinationen af dine ønsker og vores know-how giver de bedste løsninger i forhold til dine salgsdisplays, og du ender med et produkt, som understøtter den vare, du vil sælge perfekt.

Overvejer du nyt salgsdisplay, så kontakt Sourzing allerede i dag. Ring til os på 53737700 eller skriv på info@sourzing.com. Så tager vi en snak om dine ønsker og visioner.

Find inspiration til POS her

Find POS her