Page ID : 6667

Services

God service er med hele vejen rundt
Hos Sourzing.com er den gode service med hele vejen rundt. Fra den første idéskabes til den endelige levering af dine produkter. Vi giver dig ‘one-stop-shopping’ og guider dig igennem hele processen, fra den mindste detalje og til du har det endelige produkt i hånden. Det betyder tids- og prisoptimering for dig.

Vi hjælper dig med hele processen:

  • Behovsanalyse
  • Leverandørsøgning
  • Produktkalkulation
  • Valg af fabrik
  • Prototypeudvikling
  • Produktion
  • Kvalitetskontrol
  • Logistik

Hos Sourzing.com er professionalisme, pålidelighed og integritet vores vigtigste værdier. Med andre ord: vi lægger stor vægt påat give hver enkel kunde en rigtig god service hele vejen rundt.

Emballagedesign og butiksindretning – vores kernekompetencer
Emballagedesign, displaydesign, butiksindretning og god service er vores kernekompetencer. Vi ved, hvad der rører sig inden for disse områder og det kommer dig til gode! Takket være vores mangeårige erfaring i branchen ved vi, hvor vi kan finde den bedste leverandør til hver enkelt opgave. Derudover har vi medarbejdere placeret direkte, hvor produkterne fremstilles. Dette sikrer høj kvalitet, stor fleksibilitet og lave omkostninger – altid med god service i baghånden.

Sourzing.com garanterer fuldt engagement i hele processen
Hos Sourzing.com er det vigtigt at levere en god service. Vi engagerer os fuldt og helt i processen, om det er konceptudvikling, emballagedesign, display design elller logistikken med at fådet hele hjem. Vi lytter til dine ønsker og kombinerer det med vores professionelle viden om emballage, POS-materialer og butiksindretning. Derfor har vi langvarige relationer med vores kunder, der har udviklet sig fra småemballageløsninger påét produkt til senere at omfatte flere hundrede produkter for samme kunde. Relationer der er udviklet over tid pågrund af god service, pålidelighed og faglige kompetencer. Hos Sourzing.com sætter vi en ære i at give vores kunder den bedst mulige service og sparring.

Vi glæder os til at yde dig og din virksomhed en god service igennem hele processen.