Page ID : 8107

Smykkeemballage

Når man sælger smykker, sælger man håb, drømme og kærlighed. Derfor er det afgørende, at smykkerne bliver pakket ind i smykkeæsker af en kvalitet, der matcher indholdet. Hos Sourzing gør vi en dyd ud af, at specialdesigne smykkeæsker og andre former for smykkeemballage, så de matcher den eksklusivitet, I gerne vil have kommunikeret ud til jeres kunder.

Med den rette emballage får kunderne til den helt rigtige følelse af eksklusivitet og kvalitet, allerede før æsken er åbnet. Smykkeæskerne kan produceres i mange forskellige materialer og leveres naturligvis med logo og firmanavn, hvis det ønskes.

Smykkeæsker til alle slags smykker

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan jeres fremtidige smykkeæsker kan se ud. Vi leverer æsker i et hav af forskellige farver, designs og materialer, og vi skræddersyer gerne en løsning, der passer præcis til jeres ønsker og behov. På den måde får i en unik emballageløsning, der gør det muligt at brande jeres virksomhed endnu stærkere i fremtiden.

Vi leverer æsker og etuier til ringe, halskæder, armbånd, øreringe, charms, ure og alle andre former for smykker, og vi hjælper også gerne med displays og shop in shop-løsninger, så I kan nøjes med en leverandør, selvom jeres behov for emballage til smykker er mangeartet.

Læs om vores langvarige samarbejde med en af de førende ur brands BERING, og find inspiration til æsker og etuier, der passer til netop jeres ønsker og behov. Sourzing.com kan klare opgaven lige fra den indledende sparring til leverandør af emballagen. Kontakt os gerne på 53737700 med henblik på køb af smykkeæsker. 

Smykkeemballage der gør en forskel

Når en smykke gives som gave, er smykkeæsken det, der gør det første indtryk på modtageren. Derfor skal smykkets emballage gerne afspejle den eksklusivitet og værdi, som selve smykket besidder.  Men det handler ikke kun om at designe smukke æsker. God emballage til smykker skal også besidde andre egenskaber.

For at skabe et stærkt brand, er det naturligvis vigtigt, at man forstår at skille sig ud fra mængden. Det gælder på mange områder, men især når det handler om valg og design af emballage. Lidt kreativitet i valget af farver eller materialer kan gøre en stor forskel for den ønskede branding og positionering på markedet. Derfor skal man altid skele til, hvad konkurrenterne vælger – men man skal ikke selv vælge noget, der ligner.

Gå i stedet efter smukt designede æsker af høj kvalitet. Vælg farver, der matcher jeres øvrige farvevalg i markedsføringen og sørg for at brugerne får en positiv helhedsoplevelse af produktet fra første øjeblik. Sørg for at æsken let kan åbnes og lukkes. Skjulte åbningsmekanismer, der er svære at få til at virke, kan ødelægge det dyrebare sekund, hvor smykket overrækkes og pakkes op.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her