Page ID : 6832

Sourzing

Gør et godt indtryk med Sourzing.com…
Vil du gerne gøre et godt indtryk på dine kunder med det bedste indenfor POS-materialer såsom lækre displays og skræddersyede shop in shop løsninger? Eller søger du de bedste emballageløsninger, så dine produkter tager sig indbydende ud? Så lad os hjælpe dig. Vi klæder dine produkter rigtigt på i lækre emballager. Samtidig er Sourzing.com din professionelle samarbejdspartner og leverandør indenfor butiksinventar, displays og shop in shop koncepter. Med andre ord får du hos Sourzing.com one-stop-shopping! Vi klarer alt fra første idé til den endelige levering.

One stop shopping – fra første idé til endelig levering
Med Sourzing.com som din partner vil du ikke blive skuffet. Med os får du kreative og fleksible løsninger, der passer til dine behov. Vores professionelle medarbejdere har en solid faglig baggrund og ved hvad der rører sig på markedet. Vi holder os hele tiden up-to-date med vores fagområde, leverandører osv. og du er dermed sikret moderne løsninger af den bedste kvalitet. Hos os får du one-stop-shopping. Det betyder, at vi har samlet det hele for dig, så du ikke behøver at gå flere steder hen, for at få det du ønsker. Smart og tidsbesparende. Vi står for det hele – fra den første spæde idé springer frem og til det endelig resultat leveres, hvor du ønsker. Med andre ord har vi samlet hele værdikæden:

  • Behovsanalyse
  • Leverandørsøgning
  • Produktkalkulation
  • Valg af fabrik
  • Prototype udvikling
  • Produktion
  • Kvalitetskontrol
  • Logistik

Vi tilbyder dig en full-service værdikæde, som garanterer, at alle parametre tages i betragtning i forbindelse med jeres indkøb af forskellige POS-materialer og produktemballager.

Skræddersyet emballage
Mangler du idéer til billig og lækker indpakning af dine varer, så de får det rette blikfang? Så kontakt os. Vi har mange års erfaring med optimeret indpakning af produkter.

Med Sourzing.com får du kreative og fleksible emballageløsninger til de bedste priser og i den højeste kvalitet. Uanset hvilken form for materiale du ønsker, så kan vi hjælpe dig. Vi leverer emballager i alle tænkelige materialer, som for eksempel  karton, plast, glas, eller træ, for at nævne nogle få. Vi har både billig emballage og mere eksklusiv emballage, emballage til fødevarer og forskellige former for kartonemballage. Bare fordi produktet er billigt, behøver det ikke se sådan ud. Det kan stadig godt være lækkert og indbydende. Vi kan tilbyde billig emballage i god kvalitet, så dine produkter kommer til at fremstå mest indbydende for dine kunder.

Hos Sourzing.com er vi et team af engagerede personer, der sætter en ære i at yde god service og opfylde dine krav til skræddersyede emballageløsninger.

Emballage til alle behov
Når det kommer til fødevareemballage er der nogle helt særlige krav, der skal tages hensyn til. Med vores mangeårige erfaring ved vi, hvad der passer til hvad og hvordan du sikrer dig den mest optimale emballage til fødevarer, så varerne både kan holde sig og samtidig præsenterer sig lækkert over for forbrugeren. Kontakt os for mere information om emballage til fødevarer.

Hos Sourzing.com kan vi klare alle former for indpakning til detail. Vi er eksperter i alt fra karton emballage til emballage poser og gaveæsker. Vi skræddersyer det hele, så indpakningen passer perfekt og samtidig skaber et godt blikfang for dine kunder. Vi glæder os til at pakke dine produkter ind i den helt rette løsning, der passer lige til dig og din virksomheds ønsker og behov.

Butiksinventar og skræddersyede shop in shop løsninger
Det er ikke kun produkterne, der skal være pakket rigtigt ind. En lækker præsentation af varerne i selve butikken har også stor betydning for, hvordan kunderne ser lige netop din butik – og det har i sidste ende også betydning for varernes salg. Skal din butik fremstå enkel og stringent eller med små spændende miljøer inde imellem hinanden – eller noget helt tredje? Kom blot til os for idéer og sparring. Vi hjælper dig med at finde de specielle retail solutions, der passer til din virksomhed. Hos Sourzing.com har vi mange års erfaring med indretning af butikker. Alt fra de enkelte dele som butiksinventar, displays, glasmontre og diske til de mere altomfavnende shop in shop-løsninger med konceptudvikling helt fra den første spæde idé og til din butik står endeligt klar. Lad os sammen finde en løsning, der passer til dig og din forretning.

Fokus pådin forretning
Kontakt os for at finde den bedste løsning, der passer til dit brand, produkt eller marked. Vi tilpasser vores produkter til dine krav og ønsker og har dermed fokus pådin forretning hele vejen igennem processen. Hos Sourzing.com får du ingen standardløsning, men unikke løsninger med din forretning i centrum.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Kontakt os allerede i dag

Kontakte os her