Page ID : 6675

Valg af emballagefabrik

Når vi har præsenteret dig for et løsningsforslag indeholdende pris, konditioner, forventet leveringstid osv. – gennemgår vi sammen planen.

Når vi er enige om hvordan processen skal forløbe, så besluttet vi endelig hvilken emballagefabrik, der skal udvikle og producere din levering.

I tilfælde af genlevering af allerede leverede varer, så er denne proces selvfølgelig overflødig, men ved ny-udvikling og produktion af nye produktet er denne proces vigtig.

Det er samtidig også i denne fase vi bliver enige om, hvorvidt der er specielle krav til dit produkt som emballagefabrikken skal opfylde. Det kan diverse godkendelser til anvendelse bl.a. fødevarer, børn osv. Samt hvorvidt, der er er specielle krav til certifikater (FSC, TÜV, SGS osv.)

Nogle af disse ting kan også fastlægges i Behovsanalysen, men det er her vi endelig afklarer specielle krav som vi og emballagefabrikken skal være opmærksomme på og kan opfylde.

Samtidig skal vi også her være sikker på at fabrikken har ledig kapacitet til at producere din levering til aftalt tid, og ellers skal der i givet fald vælges en anden fabrik. Det overblik har vi og sørger for de forskellige parametre er taget med i vurderingen inden vi ’trykker på knappen’.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her