Page ID : 8110

Vinemballage

Det er altid godt at have god vin på flasker, men det er endnu bedre, hvis man også har noget at have flaskerne i. Derfor tilbyder Sourzing et bredt udvalg af vinemballage, der dækker ethvert tænkeligt behov.

Vi leverer det klassiske paprør, flotte gaveæsker, vinkartoner og naturligvis den ultimative løsning – den eksklusive trææske. Vi samarbejder med markedets førende eksperter i vin emballage og kan derfor garantere et godt resultat og en høj og ensartet kvalitet på din emballage.

Vin, champagne og spiritus er ofte eftertragtede samleobjekter, og derfor er det afgørende, at indpakningen matcher indholdet. Det samme gælder naturligvis, når man giver vin som gave. Indpakningen gør en forskel.
Alle elsker en flot og indbydende gave, så vælg den vinemballage, der passer til netop din vin. Har du brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, er vi altid klar med råd og vejledning.

Vinemballage i eksklusivt design

Hos Sourzing leverer vi ikke bare den vare, du har bestilt. Vi hjælper dig sikkert igennem hele processen. Vores team af dygtige medarbejdere har stor erfaring med både emballagedesign og valg af emballage til vin, så du er altid sikret den rette sparring, når du vælger at arbejde sammen med os.

Vi garanterer for kvaliteten og vi byder gerne ind med gode idéer og konstruktive forslag, så vi sammen får lavet en emballage, der gør din vin endnu mere attraktiv for kunderne.

Uanset om du foretrækker paprør eller gaveæsker, kan vi give vinemballagen den helt rigtige finish, så vinens kvalitet afspejles i emballagen. På den måde får køberen eller modtageren den helt rigtige oplevelse, når vinen modtages – og ofte gemmes emballagen lige så længe som flasken.

Emballage til vin i træ og pap

Når man tænker i indpakning af vin, er det som ofte købssituationen, der har førsteprioritet. Men der er også rigtig god grund til at lave emballage til vin, der er værd at gemme. Emballage til vin, der står fremme, har en brandingeffekt, der på alle måder er værd at tage med. En nostalgisk trææske med påtrykt navn og logo emmer af eksklusivitet og vil i højeste grad underbygge opfattelsen af en flaske af den fineste kvalitet.

Men det er ikke kun trææskerne, der får plads på hylden. Også andre former for vinemballage kan laves fx æsker i pap, så de udgør den perfekte opbevaring for både flaske og indhold, og samtidig er så flotte, at modtageren har lyst til at have dem stående fremme år efter år.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os her